Geile amateur toytoygirl (29)

Acties

Informatie

toytoygirl (29)

Bericht van toytoygirl

Spontane geile meid die overal voor in is. Gaan wij een hete chat hebben of gaan wij lekker geil cammen. Of ga jij toch echt voor een lekkere date met mij? Kom eens langs en we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Kusjes! xxx

Informatie over toytoygirl

Naam: toytoygirl
Leeftijd: 29
Woonplaats:
Ik spreek: NL EN IT
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag KFC of ik ga naar all you can eat. Heerlijk! en drink graag Appelsap of een lekker glaasje Whisky.. Mijn hobbie(s): Muziek luisteren en een lekkere beurt geven of krijgen.. Mijn favoriete muziek is Latin, house en af en toe een beetje Reggae.. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Stoer maar ook lief en grappig.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Anaal, doggy en oraal. Of nieuwe dingen te proberen. en mijn favoriete plekje(s) zijn Een favoriet plekje heb ik eigenlijk niet. Wanneer ik echt zin heb is elke locatie prima.. Bij mannen val ik op hun Penis, buikje en mond.. Piercings: 1. Relatie: 1. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Nat, geil en altijd in voor een spelletje of een geil gesprek.. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: ogen. Mijn levensdoel is: Mensen gelukkig maken. Als is het maar met een glimlach of een leuk gesprek!. Mijn levensmotto is: Carpe Diem en Hakuna Matata.. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Mensen die alleen aan zichzelf denken.. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou